FŐOLDALCSAPATUNKAKCIÓKÁRAINKPARTNEREKRENDELŐNKKAPCSOLAT

Csapatunk


 
Dr. Németh Andrea
Fogszakorvos, rezidens képző tanár

 
  1963. Augusztus 15.-én születtem Budapesten. A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvosi karán 1989-ben szereztem diplomát Cum Laude minősítéssel. Gyakornoki képesítésemet Budapest XX. Kerület Önkormányzati rendelőjében töltöttem. Fogszakorvosi végzettséget 1992-ben szereztem fog- és szájbetegségek tárgykörében.
Magánrendelőmet ugyanekkor nyitottam. 1993-tól csak magán praxisban folytattam tevékenységem Budapest XX. Kerületében. 2000. évtől veszek részt a SOTE gyakornokképzési rendszerben. 2007-ben szereztem második szakvizsgámat konzerváló fogászat és fogpótlástan tárgykörében. 2010. Márciusától, Budapest, Máriaremetei út 65. szám alatt nyitottam meg második magánrendelőmet.

Tagja vagyok a Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozatának.
20 éves szakmai tapasztalat.
Rendszeresen részt veszek hazai és nemzetközi konferenciákon, szakmai továbbképzéseken. Implantológia témekörben elvégeztem a Denti alapozókurzusát, SGS Dental, Nobel Alfa-Bio által megtartott továbbképzéseken vettem részt.
Németországban tanultam a Bauer cégnél, és rendszeresen részt veszek az IHDE implantológiai rendszer kúrzusain.

Dr. Havrilik Viktor
Fogorvos

  A Semmelweis Egyetem fogorvostudományi karán 2018-ban diplomáztam cum laude minősítéssel.
A Professional Dental System-nél 2018 szeptembere óta dolgozom, de már gyerekkorom óta érdekelt a fogászat, és gyakran jártam be rendelőbe ismerkedni a fogorvoslás tudományával.
Szakképzési területem a fogpótlástan, amit nagy körültekintéssel, és szeretettel végzek. A fogpótlástan mellett nagy odaadással, és nem kisebb precizitással végzek konzerváló fogászati, endodonciai, és parodontológiai munkákat, valamint kisebb szájsebészeti beavatkozásokat.
Fontos számomra a minőségi munka, a páciensek széleskörű tájékoztatása a kezeléseket illetőleg, és mindenek előtt kiemelten fontos számomra a páciensek elégedettsége, önfeledt mosolya.

Apró Zoltán
Dentálhigiénikus

 
A Szegedi Tudományegyetem Egészségügyi és Szociális képzési karán diplomáztam 2018-ban.
2020 óta dolgozom dentálhigiénikusként a Len-Dental csapatában.
A meglévő paradontológia problémák kezelése mellett, fontosnak tartom a prevenciót, a páciensek motiválását
és megfelelő tájékoztatását szem előtt tartva, hogy jó érzéssel, elégedetten és mosolyogva hagyják el a rendelőt.