FŐOLDALCSAPATUNKAKCIÓKÁRAINKPARTNEREKRENDELŐNKKAPCSOLAT

FÁJDALOMMENTES FOGÁSZAT

Az emberek többsége fél, szorong a fogászati kezeléstől, még a fogászati rendelőbe sem szívesen lép be. Ezen szeretnénk változtatni!

Próbáljuk ezt biztosítani barátságosságunkkal, kellemes környezettel, és még kezelés közben is felhőtlen hangulattal. Ráadásul a legmagasabb színvonalat biztosítjuk, beleértve a csúcstechnológiájú berendezéseket, kiváló anyagokat és technikákat amellyekkel kezeléseinket fájdalommentesen, mellékhatások nélkül tudjuk végezni.


Minden egyes kezelés során arra törekszünk, hogy legyen megfelelő mennyiségű idő a minőségi kommunikációra. Ha van elegendő idő és mindkét fél részéről elegendő nyitottság az elvárások, félelmek, tapasztalatok és várható feladatok megbeszélésére, az orvos jobban át tudja érezni páciense feszültségét, félelmeit, így lehetőségei, tudása és tapasztalata legjavát adhatja.


A fájdalommentesség alapvető elvárás mind a páciens, mind orvosa részéről, nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy pácienseink lehetőleg ne érezzenek fájdalmat még a nehezebb beavatkozások során sem. Tapasztalataink szerint a félelmek mögött elsősorban rossz emlék, nem megfelelő mennyiségű információ, esetleg bizalmatlanság áll. Ezek a problémák nálunk nem merülnek fel, sőt, megpróbáljuk elűzni a rossz emlékeket!

Kedvenc fogászati érzéstelenítőnk, az Ultracain DS Forte nevű oldat gyorsabban, tovább és négyszer erősebben hat, mint a sokak számára ismerős Lidocain oldat. Az érzéstelenítés előtt a nyálkahártyát kellemes, gyümölcsös ízű zselével kezeljük elő, így maga a szúrás sem érezhető.

Fájdalommentes szájsebészet

Amennyiben lehetőség és szándék van egy fog megmentésére, mindent el kell követnünk, hogy ez a fog valóban egészségesen és sokáig megmaradhasson. A menthetetlen fogaktól azonban érdemes mihamarabb megszabadulni, mielőtt komolyabb problémákat okoznának. Mindezt oly kevés fájdalommal tesszük, amennyire csak lehet. Implantációink során a betegek többsége másnap már se fájdalmat, se duzzadást nem tapasztal.